Roadtrip Baltimore

Klockan ringde vid 4.30am och det var en riktigt pain att går upp. Jag blev upphämtad av Hannah och Winta vid 5.30 och vi alla blev upphämtade av Serena hos Hannah. Vi alla hade sovit mellan 2-3h under natten men tror att vi var för excited för att tänka på det. 
Resan dit tog oss runt 8h, inklusive frukost stopp osv. Jag kunde väl inprincip vägen dit utantill med tanke på att jag åkt samma väg två gånger innan de senaste året. 
 
 
När vi kom fram åkte vi först till hotellet för att checka in. Vi vilade några minuter innan vi hoppade in i bilen igen för att åka in till downtown. Så fin stad! Vädret var perfekt. Blå himmel och runt 17-20 grader. Vi promenerade runt i hamnen och fotade allt som kom i vår väg - riktiga turister haha. 
På kvällen åt vi middag på Bubba Gump Shrimp co. Kul restaurang med citat och bilder från Forrest Gump. Vi hade världens roligaste servitris, hon gav oss lite tips på vad vi kunde hitta på som underage i Baltimore. Vi gjorde ett försök men alla var så trötta att vi bestämmde oss för att åka till hotellet för att duscha och sova.
Vi var alla överrens om att Baltimore är helt underbart! Ingen av oss har varit så glad över att se en fiskmås förut, haha. Älskade Baltimore, du är nästan lika bra som Chicago.
 
 
Au Pair 2013/2014, Foto, Resor | Cultural care, Cultural care au pair, au pair, baltimore, maryland, roadtrip, travel cc aupair | |
Upp