2/27/13

(Det är lika bra att vänja sig vid att skriva datumen fel haha ;)
Igår var en jäääättelång dag! Vi hade lektioner fram till kl9.
Känns egentligen dumt att säga att det är tråkigt, för det är så himla lärorikt! Det mesta som sägs är intressant. När vi gick igenom hur man tvättar händerna kände man sig lite dumförklarad kanske, men ja, det mesta är bra.
Igår var även en polis här och pratade, han var riktigt kul! Har inte skrattat så mycket på länge tror jag.
Efter workshoppen hade vi au pairer en Godispicknick i ett av sällskapsrummen. Behöver jag säga att kroppen är svullen idag? Det fan sååå mycket godis. Vissa goda andra inte! När alla var nöjda på godis började alla spansktalande dansa. These people! Oh my god. They can dance, just sayin'!
Jag och Amanda frågade oss själva, vad händer om de får alkohol i kroppen?!!!??
Idag är det sista dagen med lektioner. Vi har CPR certifiering och sen ska vi få våra diplom. När lektionerna är slut så är det dags för NEW YORK CITY TOUR! Och vet ni? Min värdfamilj har betalt den för mig! :D jag fick en korg med biljetten för NYC, biljett till Rockefeller center, Rabatt på restaurangen under Rockefeller och sen lite annat smått o gott (typ M&M's ;)
Så himla snällt :D

Tror inte det kommer vara så mkt tid att skriva något på några dagar nu. På fredag flyger jag till Värdfamiljen och då vill jag nog umgås med dem mest!
Hörs när jag har tid!

The life | | Kommentera |
Upp