Från en värld till en annan

Pjuh, då var klockan redan 10 på kvällen. Shit va fort dagen har gått. 
Pappa och jag åkte som sagt upp till Trollhättan för att kolla in min lägenhet. Vi blev väldigt positivt överraskade. Lägenheten var jättefräsch och fin. Ligger bara 5min ifrån skolan. Jag tror att detta kommer bli riktigt bra alltså! 
Vi tog en tur ner på stan (torget, eller vad säger man?) och åt lunch på en Thai restaurang innan vi pep vidare till Ikea i Uddevalla. 
Jag trodde att det skulle gå jättsnabbt att hitta en bra säng men oj så fel jag hade. Vi var säkert där i 3h innan vi bestämde oss. Fick hjälp av en man som berättade hur man skulle ligga etc. 
Kom hem sent och åt inte middag förän vid 8.30. Precis när vi var klara såg vi en bil som körde upp på gården. Och inte vilken bil som helst utan Lisas bil! Då började jag gråta. Hon och hennes pojkvän hade varit o köpt pizza o var på väg hem då Lisa ville ta vägen om. Ååååh, va roligt det va att se henne. Blir att prata ikapp imorgon. 
Gud mitt hjärta värker , mer kärleksoverload!
 
För tillfället springer mor och far (jag tog en paus hehe) och samlar ihop saker jag kan ta med mig till lägenheten.Undrar lite smått hur vi ska kunna få med allt i den nya "lilla" bilen. .... 
Au Pair 2013/2014 | | Kommentera |
Upp